Τρόποι Πληρωμής

>
Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Μετρητά

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η πληρωμή με μετρητά είναι μια επιλογή που προσφέρουμε για όσους πελάτες προτιμούν την άμεση πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους, από το φυσικό κατάστημα μας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα επιθυμούσατε να πληρώσετε με μετρητά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να παραλάβετε το προϊόν σας από το κατάστημα μας και να προχωρήσετε σε αμεσή πληρωμή στο ταμείο.

Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Χρησιμοποιείστε την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.  Τα στοιχεία της κάρτας σας καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με την οποία συνεργαζόμαστε. Για λόγους ασφαλείας, ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο (CCV2, ημερομηνία λήξης κτλ.) δεν αποθηκεύεται στην βάση δεδομένων μας. Δεκτές κάρτες για συναλλαγή είναι η Visa, MasterCard & Maestro.  Η επεξεργασία της πληρωμής γίνεται αυτόματα με την επιλογή της Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας ως μέθοδος αποστολής και η εκτέλεση της παραγγελίας σας αρχίζει άμεσα.

Πληρωμή μέσω PayPal

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν γρήγορα και με ασφάλεια μέσω PayPal, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. Επιλέγοντας την PayPal ως τρόπο πληρωμης, το Καφεκοπτείο Καρπός “Το Καφειδικόν” προωθεί τη σύνδεση των πελατών προς το PayPal για την πληρωμή. Μετά την επιτυχή συναλλαγή θα επιστρέψετε πίσω για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η PayPal αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την ασφάλεια και την ευκολία του στις διαδικτυακές συναλλαγές, παρέχοντας ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμών που διαθέτουμε σήμερα.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο/επωνυμία και τον αριθμό της παραγγελίας.

Συνεργαζόμενη Τράπεζα : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογαριασμού:
IBAN: GR4501103590000035900740552
Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΝΙΑ Κ ΣΙΑ ΕΕ

Συνεργαζόμενη Τράπεζα : ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 6301166673099
IBAN: GR7601713010006301166673099
Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητο να μας αποστείλετε την απόδειξη της κατάθεσης (φωτογραφία, screenshot κτλ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Εναλλακτικά η παραγγελία σας θα παραμείνει σε αναμονή μέχρι την εμφάνιση του ποσού κατάθεσης στον λογαριασμό μας, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.