Τρόποι Aποστολής

>
Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Καφεκοπτείο Καρπός “Το Καφειδικόν” αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη φόρμα παραγγελίας. Είναι απαραίτητο να καταχωρούνται τα σωστά στοιχεία τόσο για να διευκολυνθεί η επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Καφεκοπτείου Καρπός “Το Καφειδικόν” όσο και για την ορθή αποστολή του δέματος από την ταχυμεταφορική υπηρεσία (Courier).

Το Καφεκοπτείο Καρπός “Το Καφειδικόν” δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις, επιστροφές ή κόστος που μπορεί να προκύψει από λανθασμένη διεύθυνση ή εσφαλμένα στοιχεία αποστολής.

Αποστολές εντός Ελλάδος

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 59€. Για παραγγελίες έως και το ποσό των 59€ τα έξοδα αποστολής είναι ανέρχονται σε 3,5€.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS COURIER, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο και αξιόπιστο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS COURIER, το Καφεκοπτείο Καρπός “Το Καφειδικόν” θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

Αποστολές εκτός Ελλάδος

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 199€. Για παραγγελίες έως και το ποσό των 199€ τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά την διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας και διαφέρουν ανάλογα με την χώρα και την περιοχή αποστολής.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η DHL COURIER, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο και αξιόπιστο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της DHL COURIER, το Καφεκοπτείο Καρπός “Το Καφειδικόν” θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

Χρόνος Παράδοσης

Εντός Ελλάδος

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρίζονται στο κατάστημά μας αποστέλλονται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε έκτακτες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει μικρή καθυστέρηση 1 έως 4 ημερών στην αποστολή, εάν κάποιο από τα προϊόντα σας δεν βρίσκεται άμεσα σε απόθεμα.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος στέλνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS COURIER και συνήθως παραδίδονται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, η ακριβής ώρα παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί και δεν είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί συγκεκριμένη ώρα, ακόμη και κατόπιν αιτήματος σας. Για πολύ απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση μπορεί να παραδοθεί έως και σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των επίσημων αργιών. Για όσους επιθυμούν παράδοση το Σαββατοκύριακο, υπάρχει δυνατότητα με επιπλέον χρέωση ανάλογα με την πολιτική τιμολόγησης της ACS COURIER.

Εκτός Ελλάδος

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρίζονται στο κατάστημά μας αποστέλλονται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε έκτακτες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει μικρή καθυστέρηση 1 έως 4 ημερών στην αποστολή, εάν κάποιο από τα προϊόντα σας δεν βρίσκεται άμεσα σε απόθεμα.

Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος στέλνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL COURIER, συνήθως παραδίδονται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών για γειτονικές χώρες και έως 20 ημέρες για χώρες με μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, η ακριβής ώρα παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί και δεν είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί συγκεκριμένη ώρα, ακόμη και κατόπιν αιτήματος σας. Για πολύ απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση μπορεί να παραδοθεί έως και σε 30 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των επίσημων αργιών. Για όσους επιθυμούν παράδοση το Σαββατοκύριακο, υπάρχει δυνατότητα με επιπλέον χρέωση ανάλογα με την πολιτική τιμολόγησης της DHL COURIER.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το κατάστημα

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα σας ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας. Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από την διεύθυνση του καταστήματός μας στην Γούναρη 1, 45444, Ιωάννινα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με μετρητά είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Οι παραγγελίες με προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα θα είναι έτοιμες για παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν η παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα μη άμεσα διαθέσιμα, η διαθεσιμότητα για παραλαβή θα καθορίζεται από την μεγαλύτερη ημερομηνία παραλαβής που έχει αναγραφεί για τα προϊόντα αυτά.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη για παραλαβή στο κατάστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που λάβατε το ενημερωτικό e-mail. Μετά από αυτή την περίοδο, τα προϊόντα αποδεσμεύονται και η παραγγελία ακυρώνεται. Για την επαναπαραγγελία προϊόντων, ελέγξτε τη διαθεσιμότητά τους και προχωρήστε σε νέα παραγγελία.

Γενικές Προϋποθέσεις

Για την παραλαβή παραγγελιών από το κατάστημά μας, απαιτείται η προηγούμενη τηλεφωνική ή ηλεκτρονική καταχώρηση των προϊόντων. Οι τιμές στο ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα είναι ίδιες, αλλά μπορεί να υπάρχουν διαφορές στις εκπτώσεις. Το ωράριο παραλαβών ακολουθεί το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.