Καρπός - "Το Καφειδικόν"

Καφεκοπτείο - Ιωάννινα

Το καφεκοπτείο “ΚΑΡΠΟΣ – ΤΟ ΚΑΦΕΙΔΙΚΟΝ” άνοιξε το 2018 στην πόλη των Ιωαννίνων και ήδη έχει αναδειχθεί ως η νέα προτίμηση για τους κατοίκους της περιοχής, χάρη στην ευρεία ποικιλία προϊόντων και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει.

Καρπός Το Καφειδικόν - Το Καφεκοπτείο - Εικόνα 2
Καρπός Το Καφειδικόν - Το Καφεκοπτείο - Εικόνα 3
Καρπός Το Καφειδικόν - Το Καφεκοπτείο - Εικόνα 1

Προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας

Αυτό το καινούργιο κατάστημα διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, περιλαμβανομένων εξειδικευμένων χαρμανιών καφέ, φρέσκων ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών, τσαγιού, βοτάνων, καθώς και προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας (super foods), γκρανόλα (granola) και προϊόντων για το πρωινό.

Κορυφαίες ποικιλίες

Στο καφεκοπτείο ΚΑΡΠΟΣ “ΤΟ ΚΑΦΕΙΔΙΚΟΝ“, παρουσιάζουμε καθημερινά τις κορυφαίες ποικιλίες ξηρών καρπών, και τις απολαμβάνετε φρεσκοψημένες και εξαιρετικά νόστιμες, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Καρπός Το Καφειδικόν - Το Καφεκοπτείο

Τοποθεσία

Με απόσταση μόλις 50 μέτρων από το ιστορικό ρολόι της πόλης των Ιωαννίνων, το καφεκοπτείο ΚΑΡΠΟΣ “ΤΟ ΚΑΦΕΙΔΙΚΟΝ” αποτελεί ένα σταθερό προορισμό για τον καφέ σας, προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών και ικανοποιώντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Στο καφεκοπτείο μας, εκτός από τον αγαπημένο σας καφέ και τα νόστιμους ξηρούς καρπούς, θα βρείτε προϊόντα όπως delicatessen, σάλτσες και μαρμελάδες, γλυκίσματα, καθώς και προϊόντα σοκολάτας, τα οποία προσφέρονται σε σφραγισμένες – αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες μας.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις χειροποίητες σοκολάτες και τις μπάρες δημητριακών που θα σας ενθουσιάσουν.

Καρπός Το Καφειδικόν - Newsletter

Εγγραφή στο Newsletter