Μπάρες Δημητριακών - Γκρανόλα - Είδη Πρωινού

Μπάρες Δημητριακών

Στο καφεκοπτείο ΚΑΡΠΟΣ «ΤΟ ΚΑΦΕΙΔΙΚΟΝ» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μπάρες δημητριακών με ξηρούς καρπούς, δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα, σπόροι, μέλι και σοκολάτα υγείας, οι οποίοι ενώνονται χωρίς ζάχαρη και χωρίς βούτυρο ώστε να σας χαρίσουν τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα.

Γκρανόλα

Νιφάδες πέντε δημητριακών αργοψημένες με μέλι και εμπλουτισμένες με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Επιλέξτε ανάμεσα από οχτώ διαφορετικούς συνδυασμούς και χαρίστε στον οργανισμό σας ενέργεια και ξεχωριστή γεύση.

Είδη Πρωϊνού

Στο καφεκοπτείο ΚΑΡΠΟΣ «ΤΟ ΚΑΦΕΙΔΙΚΟΝ» θα βρείτε μέλι Χελμός οχτώ διαφορετικών ανθοφοριών από τα Καλάβρυτα Αχαΐας καθώς και γευστικά μπισκότα ολικής, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με ξύσμα λεμονιού και κουβερτούρα υγείας σε δύο ακαταμάχητους συνδυασμούς (κλασσική ή με κακαό), δημιουργώντας έναν τέλειο συνδυασμό για να απολαύσετε τον πρωινό καφέ σας.

Η νόστιμη γκάμα ολοκληρώνεται με τα ίδιαιτέρως θρεπτικά βούτυρα ξηρών καρπών σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις. Επιλέξτε γεύσεις με φυστικοβούτυρο, κλασσικό αμυγδαλοβούτυρο (λευκό ή με κακάο), φουντουκοβούτυρο (με κακάο) και βούτυρο κάσιους. Ένα κουταλάκι του γλυκού αλειμμένο σε μια φέτα ψωμί είναι ο πιο γευστικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

karpos-kafeidikon-mpares-dimitriakwn-granola-eidi-prwinou-main