Καφές

Espresso

Με όνομα Ιταλικό που σημαίνει «γρήγορος» ο καφές Espresso πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρο το κόσμο. Στο καφεκοπτείο ΚΑΡΠΟΣ «ΤΟ ΚΑΦΕΙΔΙΚΟΝ» θα βρείτε τέσσερα ξεχωριστά χαρμάνια και τέσσερις εξαιρετικές Speciality μονοποικιλίες, συγκεκριμένης γεωγραφικής προέλευσης και 100% Arabica όπως Kenya, Ethiopia, Costa Rica και Guatemala. Όλες οι ποικιλίες φτάνουν στο φλιτζάνι σας φρεσκοκαβουρδισμένοι και φρεσκοαλεσμένοι ώστε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό Espresso.

Ελληνικός

Επιπλέν θα βρείτε ελληνικό καφέ από την πόλη της Ξάνθης. Η Ξάνθη, αναμφισβήτητα, είναι η πόλη του καφέ με παράδοση από το 1932. Οι εποχές μπορεί να άλλαξαν, αλλά το χαρμάνι παραμένει το ίδιο αρωματικό και πλούσιο. Αναζητήστε το και δοκιμάστε το.

Φίλτρου

Όποιο χαρμάνι και να επιλέξετε από την ποικιλία μας σίγουρα θα μετατρέψει την κατανάλωση του καφέ, σε μια εμπειρία που αφυπνίζει όλες σας τις αισθήσεις!
Επιλέξτε χαρμάνια καφέ φίλτρου όπως Classic, Gold, Extra και αρωματικά.

Στιγμιαίος

Στο καφεκοπτείο μας θα βρείτε στιγμιαίο καφέ σε μορφή σκόνης ή γρανουλέ και στιγμιαίο αρωματικό Cappuccino για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις προτίμησεις σας.

karpos-kafeidikon-kafes-main